Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Onze frituur staat garant voor een lekkere hap en een vriendelijke bediening. Ben je in de buurt? Kom dan even langs.
Dat wij echte Bourgondiërs zijn is een gekend feit; Belgen houden van goede kwalteit en lekker eten, zeker als het op frieten aankomt.
Welkom op de website van Partytools Ridderkerk Welkom bij Partytools Ridderkerk, De website waar u alles kunt vinden om uw feest of evenement tot een succes te maken. Partytools Ridderkerk heeft een breed assortiment aan producten, diensten en concepte
Frituur en snackformule: bijzonder populaire formule voor particulieren! Ervaring leert ons dat de klant duidelijkheid wenst, een afgesproken vaste prijs voor het feest zonder kleine lettertjes.
Welkom op dinna.nl, de plek om jezelf eens lekker culinair te verwennen! Zoek je een kok aan huis, foodtruck of catering voor bijvoorbeeld je bedrijfsfeest, bruiloft of verjaardag? Dan zit je op dinna.nl helemaal goed! Je vindt hier namelijk het grootste
Wilt u eens iets origineels huren voor uw evenement, feest of andere gelegendheid, huur een hamburgerkraam. Inclusief personeel. Wij komen op locatie en delen overheerlijke hamburgers uit.
Eeen frietwagen huren op locatie? FrietjePlus is hiervoor het adres. Al vanaf € 2,40 p.p. kunt u een frietkraam huren, door heel Nederland, Belgie en vooraan in Duitsland. Een patatkraam huren is een leuke manier om uw gasten van een voortreffelijke cate
Als u van met de hand geschilde en huisbereide frieten houdt, dan moet u zeker eens naar frituur Marie Claire komen, al 40 jaar een gevestigde waarde in Bredene. Bij ons vindt u nog een traditionele frituur die nog steeds frieten klaarmaakt zoals het hoor
Terwijl u als gastheer of gastvrouw ten volle meegeniet van uw eigen feest, doen wij al het werk. U hoeft niet op te dienen of af te wassen achteraf.
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat