Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
U bent op zoek naar een originele traiteur of een verrassend catering bedrijf die de catering service van Uw feest , opendeurdag of evenement kan verzorgen? Traiteur services Paris Royal beschikt over heel originele, mobiele catering wagens en luxe eetsta
Graag bieden wij onze diensten aan bij de catering en organisatie van een bedrijfsevenement. Wij ondersteunen in regie of op offerte opendeurdagen, bedrijfsfeesten, of eender welk evenement dat u als bedrijf in gedachten heeft. Geniet van onze ervaring o
U bent op zoek naar een mobiele en professioneel ingerichte eetstand, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een zakje friet, lekkere snack en een fris drankje
Onze standaardformules met frieten en verschillende snacks, waaruit U een keuze kan maken, zijn altijd bespreekbaar.??Ook ons zelf bereid stoofvlees en lekkere vol-au-vent zijn in verschillende formules makkelijk te integreren.
Verras al je gasten op een zeer originele manier en laat ze genieten van onze heerlijke gerechten in een super gezellige en aparte sfeer.
Ouderwets genieten voor jong en oud! Evt. ook bbq aardappelspies suikerspin verse koffie drankjes en ijs! Ruime ervaring in feestverzorging! De afwas nemen wij weer mee! We komen bijna op iedere locatie! Duidelijke prijs afspraak vooraf!
Huur een hamburgerkraam Huur nu een echte Amerikaanse hamburgerkraam! Onze hamburgerkraam ziet er leuk en origineel uit en is geschikt voor ieder evenement! U kunt onze hamburgerkraam op ieder gewenst tijdstip en voor iedere locatie huren! Wilt u een ham
Foodtruck festival organisatie. Bekijk snel hun agenda om te weten wanneer ze in jullie buurt neerstrijken.
De eerste editie van Festival TREK in 2014 was een groot succes. In 2015 trokken jullie zelfs met ruim 260.000 Bourgondiërs naar het gratis toegankelijke food festival en in 2016 kwamen jullie met ruim 295.000
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat