Wil je liever in je heerlijk sofa blijven zitten en heb je toch een hongertje? Nu kan je ook frieten bestellen online bij frituur Natalie in Maasmechelen. Heel het menu online beschikbaar. Voor ieder is er dan ook keuze genoeg. Uw frituur aan huis in Maasmechelen.
Maak uw feest tot een succes! Wij hebben het materiaal, de juiste catering en de ervaren medewerkers die u nodig heeft!
GR Evenementencatering Na ruim 20 jaar Keurslager ervaring zij wij verder gegaan met onze uit de hand gelopen hobby “evenementen catering”.
Wilt u dat uw gasten niets tekort komen op uw bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag? Dan is onze frietformule 3 helemaal uw ding!
Een gezellige markt waar je aan originele food trucks een waaier van wereldse gerechtjes / street food kan bestellen, een streepje muziek, leuke bars, toffe zithoeken en sympathieke randanimatie
Cateringservice van Dijk heeft verschillende snackwagens in het verhuur programma. Wij hebben patatwagens van 4 en 5 meter, voorzien van 2, 3, 4 of zelfs 6 pannen. Enkele hebben een vitrine en zijn ook geschikt als viswagen of oliebollenwagen. De wagens
Patapata! Dat is een mobiele frituur die je kan boeken op feestjes, weddings, babyborrels, events, ... Naast superlekkere frietjes & snacks bieden we jullie ook feesten & catering op maat aan.
Wij verzorgen uw communie, lentefeest, verjaardag, huwelijk, geboortefeest, house-warming Vanaf 50 personen
Als u van met de hand geschilde en huisbereide frieten houdt, dan moet u zeker eens naar frituur Marie Claire komen, al 40 jaar een gevestigde waarde in Bredene. Bij ons vindt u nog een traditionele frituur die nog steeds frieten klaarmaakt zoals het hoor
Wagens zijn bij ons te huur voor de minimale lengte van 1 dag. Een frietwagen huren voor een langere periode is ook mogelijk. Onze moderne schone en frisse wagens worden jaarlijks gekeurd door de brandweer en zijn ingericht volgens de huidige HACCP nor
Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ