Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
De Frietfiets bakt vanuit een authentieke bakfiets, op elke gewenste locatie in Nederland, échte frieten van biologische aardappelen, vers van het land!
Wagens zijn bij ons te huur voor de minimale lengte van 1 dag. Een frietwagen huren voor een langere periode is ook mogelijk. Onze moderne schone en frisse wagens worden jaarlijks gekeurd door de brandweer en zijn ingericht volgens de huidige HACCP nor
Geniet van verse frieten uit een frituurwagen. Klaargemaakt en aangeboden door ons ervaren personeel.
Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Waarom dan niet eens uitpakken met een speciale verrassing voor uw gasten? Zo kunt u bij Den Eetwagon een mobiele frituur huren in regio Kempen.
Terwijl u als gastheer of gastvrouw ten volle meegeniet van uw eigen feest, doen wij al het werk. U hoeft niet op te dienen of af te wassen achteraf.
Uniek en ludiek. Dat zijn de woorden die het beste passen bij de foodtruck van Klaas Culinair. De volledig in 2014 gerestaureerde Renault Estafette dateert uit 1960. Het is de oudste, nog rijdende Renault Estafette van Nederland. De eerste Renault Estafet
Het verhaal begint in december 1967 met Pierre De Bisschop en Iréne Linthout. De eerste frieten werden gebakken in een tweedehands kraampje langs de Hallebaan in Meerbeke. Veertig jaar later staan zoon Geert en zijn echtgenote Kristel aan de frietketel. D
Jouw feestje, onze spullen. EEN WAGENTJE VOL MET JE EIGEN MAGIE Altijd al een keer op een festival willen staan met je eigen product? Dat kán, met onze fantastische foodtruck! Deze vintage truck is uitgerust met een spiksplinternieuwe, professionele keu
Als u van met de hand geschilde en huisbereide frieten houdt, dan moet u zeker eens naar frituur Marie Claire komen, al 40 jaar een gevestigde waarde in Bredene. Bij ons vindt u nog een traditionele frituur die nog steeds frieten klaarmaakt zoals het hoor
Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ