Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Het verhaal begint in december 1967 met Pierre De Bisschop en Iréne Linthout. De eerste frieten werden gebakken in een tweedehands kraampje langs de Hallebaan in Meerbeke. Veertig jaar later staan zoon Geert en zijn echtgenote Kristel aan de frietketel. D
Organiseert u binnenkort een evenement? Wat dacht u van een frituurwagen die u en uw gasten voorziet van lekkere frietjes en snacks? Als dit idee u wel kan bekoren, kies dan voor Manneke Frite. Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op o
BIJ SPOON REDDEN ZE LEVENS MET HUN GODDELIJKE GERECHTEN - DAT IS ZE IMMERS MET DE PAPLEPEL INGEGOTEN. VANUIT EEN ECHTE AMBULANCE SERVEREN ZE SOEPJES, WRAPS EN QUICHES. VEGETARISCH EN VERANTWOORD MAG JE ZOVEEL WEGLEPELEN ALS JE WIL
Op zoek naar een originele en lekkere manier om een feestje of werkevenement in te kleden? Met onze food truck verwennen we met plezier jouw bezoekers, klanten of gasten.
Bij ons kan je een stijlvolle frietwagen huren met personeel voor de volledige verzorging van al uw feesten tegen de scherpste prijzen . Vanaf de hapjes op de receptie , hoofdgerecht of desserts .
De mobiele frituur zorgt onmiddellijk voor een meerwaarde op uw feest. Onze specialiteit, het bakken van een echte Belgische verse friet, verzorgen we bij u thuis of op het bedrijf met onze mobiele frituur.
Welkom bij FrietFun - Catering Depoorter! U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken?
Boek onze foodtruck voor jouw event! Foodtrucks zijn hot! Ze geven buurtfeesten extra pit, zorgen voor hippe bedrijfsevents en zijn zelf de headliners van gezellige foodtruckfestivals. Ook de foodtruck van Lunch Garden beleefde een topzomer als graa
Food Truck Company ontwikkelt en realiseert ‘mobile food solutions’. Vaak voor opdrachtgevers die werkzaam zijn als producent of distributeur in foodservice. Daarnaast werken we voor retail en leisure.
De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.