Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.
Kakelverse frieten in een puntzakske, een heerlijk geurende frikandel speciaal of een patatje zuurvlees? U vraagt en de Smulpijp bakt! Bij elk feest in uw eigen achtertuin, bij braderieën of evenementen op het plein: u belt en de Smulpijp komt!
Als er verse frietjes zijn van het frietkraam dan is het feest. Zeker als we ons frietkramen voorrijden en uw gasten in een oogwenk zo een sympathieke tipzak en een kleurrijk vorkje in de hand krijgen. Bij de frietjes serveren we lekkere snacks en smeuïge
Wagens zijn bij ons te huur voor de minimale lengte van 1 dag. Een frietwagen huren voor een langere periode is ook mogelijk. Onze moderne schone en frisse wagens worden jaarlijks gekeurd door de brandweer en zijn ingericht volgens de huidige HACCP nor
Maak uw feest tot een succes! Wij hebben het materiaal, de juiste catering en de ervaren medewerkers die u nodig heeft!
Food Truck Company ontwikkelt en realiseert ‘mobile food solutions’. Vaak voor opdrachtgevers die werkzaam zijn als producent of distributeur in foodservice. Daarnaast werken we voor retail en leisure.
Met een jong, dynamisch team van gediplomeerde koks en kelners verzorgen wij de catering op bedrijfsevents en opendeurdagen tot enkele 1000den genodigden.
JEAN SUR MER – PIONIER IN FOODTRUCK-LAND - TREKT MET ZIJN RETROBUSSEN DOOR BELGIË EN NEDERLAND MET AAN BOORD HET ALLERBESTE DAT DE NOORDZEE TE BIEDEN HEEFT. VAN DOOPFEEST, COMMUNIE- EN LENTEFEEST, HUWELIJKEN, JUBILEUM OVER BEDRIJFSFEEST TOT FOOD- EN MUZIE
Wij voorzien heerlijke warme en koude snacks om uw communiefeest, verjaardag, opendeurdag, fuif, party of event tot een succes te maken!
Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ