Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
uw feestpartner uit de regio Zoals elk jaar hebben we weer enkele nieuwigheden !! voor komend seizoen is dit een Frozenspringkasteel en de Prinsessenburcht. Allebei toppers om het feest van uw kapoenen tot een echt superleuk feest om te toveren..
In 2008 zijn wij gestart met ons eigen bedrijf Snacks & More de mobiele frituur op locatie. Met onze snackwagen komen wij op locatie alwaar ter plekke overheerlijke friet en snacks worden gebakken en uitgeserveerd.
TRAITEUR AAN HUIS Organiseert u een bedrijfsfeest, familiefeest of huwelijk? Met Kasserol huurt u een authentieke food truck en een professionele traiteur aan huis. Wij bereiden alle gerechten bij u op locatie. Origineel, flexibel, smaakvol, Kasserol!
BIJ SPOON REDDEN ZE LEVENS MET HUN GODDELIJKE GERECHTEN - DAT IS ZE IMMERS MET DE PAPLEPEL INGEGOTEN. VANUIT EEN ECHTE AMBULANCE SERVEREN ZE SOEPJES, WRAPS EN QUICHES. VEGETARISCH EN VERANTWOORD MAG JE ZOVEEL WEGLEPELEN ALS JE WIL
U hebt een bijzondere gebeurtenis te vieren en gaat er een mooi feest rond bouwen? Uw bedrijf organiseert een evenement, dat echt indruk moet achterlaten bij uw klanten en medewerkers? Er staat een opendeurdag op school gepland? Samen met vrienden zet u e
Bekijk hier onze verschillende arrangementen bij het huren van een bemande frietwagen. Onze prijzen zijn gebaseerd op een openingstijd van 1½ uur waarbij mensen onbeperkt kunnen genieten van friet en verschillende snacks. Wilt u zelf ideeën inbrengen, een
Met een jong, dynamisch team van gediplomeerde koks en kelners verzorgen wij de catering op bedrijfsevents en opendeurdagen tot enkele 1000den genodigden.
Cateringservice van Dijk heeft verschillende snackwagens in het verhuur programma. Wij hebben patatwagens van 4 en 5 meter, voorzien van 2, 3, 4 of zelfs 6 pannen. Enkele hebben een vitrine en zijn ook geschikt als viswagen of oliebollenwagen. De wagens
In onze zoektocht naar de perfecte hamburger reisden we de wereld rond. In New York viel het ons op dat er een enorme cultuur van foodtrucks heerst.
De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.