Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Professionele catering, traiteur, culinair architect. Wij leveren kant-en-klare traiteurformules voor elke babyborrel, familiefeest, klantenevent, personeelsfeest of productvoorstelling waar een lekker hapje de sfeer van het samenzijn kan bevorderen.
Wilt u dat uw gasten niets tekort komen op uw bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag? Dan is onze frietformule 3 helemaal uw ding!
De eerste editie van Festival TREK in 2014 was een groot succes. In 2015 trokken jullie zelfs met ruim 260.000 Bourgondiërs naar het gratis toegankelijke food festival en in 2016 kwamen jullie met ruim 295.000
Mobifrit heeft al jarenlang een uitstekende reputatie in Vlaanderen en zelfs in Zuid-Nederland. Nu hebben ik als zoon van, zelf onze wagen gekocht en gaan verder als Pro-frit . Dit familiebedrijf biedt haar klanten een persoonlijke en perfecte service a
Wij verhuren de frietwagen altijd met personeel van Joepie Verhuur die voor u de friet en eventuele snacks bakt. Het is niet mogelijk zelf te bakken.
FRIETKRAAM AAN HUIS DEURNE Lekker hoor, een frietkraam aan huis in Deurne. Tijdens een evenement is een frietkraam op locatie echt van toegevoegde waarde. Een frietkraam aan huis is in Deurne een stuk dichterbij gekomen met de komst van de nieuwe, mobi
Foodtruck festival organisatie. Bekijk snel hun agenda om te weten wanneer ze in jullie buurt neerstrijken.
Organiseert u binnenkort een feest ? En hebt u geen zin om zelf te koken of te bakken ? Reserveer dan het mobiel frietkraam bij Mobifrit en verras uw gasten op kraakverse frietjes, overheerlijke snacks en huisgemaakte gerechten. Lekker eten en gezellighei
U bent op zoek naar een originele traiteur of een verrassend catering bedrijf die de catering service van Uw feest , opendeurdag of evenement kan verzorgen? Traiteur services Paris Royal beschikt over heel originele, mobiele catering wagens en luxe eetsta
Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ