Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Als er verse frietjes zijn van het frietkraam dan is het feest. Zeker als we ons frietkramen voorrijden en uw gasten in een oogwenk zo een sympathieke tipzak en een kleurrijk vorkje in de hand krijgen. Bij de frietjes serveren we lekkere snacks en smeuïge
Met onze vrolijke foodtruck rijden we waar jij ons wilt hebben. We staan op festivals, bruiloften, bedrijfsfeesten en verzorgen mooie diners. Anders dan andere food trucks hebben we géén vaste kaart, we houden namelijk van originaliteit en afwisseling.
Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op vraag van enkele vrienden. SPITBURGERS die je voordien alleen kon eten op de Gentse en Lokerse feesten nu ook op de kerstmarkt in Sint-Niklaas was een schot in de roos.
GR Evenementencatering Na ruim 20 jaar Keurslager ervaring zij wij verder gegaan met onze uit de hand gelopen hobby “evenementen catering”.
Verras al je gasten op een zeer originele manier en laat ze genieten van onze heerlijke gerechten in een super gezellige en aparte sfeer.
Peter De Rudder, alias de ‘Butcher’ (zoals hij als slager vroeger werd genoemd) richtte samen met zijn vrouw Cindy ‘Butcher Food’ op. Wij leveren traiteurdiensten aan huis, staan met de lekkerste hamburgers (en Breydelburgers) op feestjes en verzorgen elk
friet·kra·men
Eeen frietwagen huren op locatie? FrietjePlus is hiervoor het adres. Al vanaf € 2,40 p.p. kunt u een frietkraam huren, door heel Nederland, Belgie en vooraan in Duitsland. Een patatkraam huren is een leuke manier om uw gasten van een voortreffelijke cate
Een bezoek aan de markt is altijd gezellig. Zeker als u dat afrondt of onderbreekt voor een lekkere hap. Jokaburger uit Riemst serveert reeds drie jaar verse en smakelijke snacks. U vindt ons terug verspreid in heel Limburg en Luik. U leest het goed: wij
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat