Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
De Ziepe Mobiel is de perfecte manier om uw verjaardag, communie, bruiloft en andere feesten van heerlijke frietjes en snacks te voorzien en is de ideale partner voor het verzorgen van uw feest in Limburg en daarbuiten. Alles gaat bij ons in overleg m
Fleur. Ze komt allerlei lekkers uitdelen aan je gasten en tovert een glimlach op hun gezicht. Ze zorgt voor een leuke en lekkere afleiding. Ze maakt je event origineel en ze komt altijd in stijl… Dát is waar de populaire ijswagen, beter bekend onder de na
Het verhaal begint in december 1967 met Pierre De Bisschop en Iréne Linthout. De eerste frieten werden gebakken in een tweedehands kraampje langs de Hallebaan in Meerbeke. Veertig jaar later staan zoon Geert en zijn echtgenote Kristel aan de frietketel. D
Geniet van verse frieten uit een frituurwagen. Klaargemaakt en aangeboden door ons ervaren personeel.
Dat wij echte Bourgondiërs zijn is een gekend feit; Belgen houden van goede kwalteit en lekker eten, zeker als het op frieten aankomt.
Kakelverse frieten in een puntzakske, een heerlijk geurende frikandel speciaal of een patatje zuurvlees? U vraagt en de Smulpijp bakt! Bij elk feest in uw eigen achtertuin, bij braderieën of evenementen op het plein: u belt en de Smulpijp komt!
Onze frieten , hamburgers of snacks komen naar u toe!Met onze frietwagens of snackmobiel zijn we op ieder feest of evenement van de partij.
Bij ons kan je een stijlvolle frietwagen huren met personeel voor de volledige verzorging van al uw feesten tegen de scherpste prijzen . Vanaf de hapjes op de receptie , hoofdgerecht of desserts .
Als er verse frietjes zijn van het frietkraam dan is het feest. Zeker als we ons frietkramen voorrijden en uw gasten in een oogwenk zo een sympathieke tipzak en een kleurrijk vorkje in de hand krijgen. Bij de frietjes serveren we lekkere snacks en smeuïge
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat