Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Peter De Rudder, alias de ‘Butcher’ (zoals hij als slager vroeger werd genoemd) richtte samen met zijn vrouw Cindy ‘Butcher Food’ op. Wij leveren traiteurdiensten aan huis, staan met de lekkerste hamburgers (en Breydelburgers) op feestjes en verzorgen elk
Wij komen naar jouw evenement! Ons mobiel hamburgerkraam is een echte blikvanger, waar we ook staan, we vallen op!
Datum? Check! Muziek? Check! Drank? Check! Lekker eten? … Dat is zeker dé voorwaarde om van je feest een geslaagd evenement te maken. Je feest is immers pas écht geslaagd als jij en je genodigden goed kunnen eten. Of het nu gaat over het organiseren van e
Maak uw feest tot een succes! Wij hebben het materiaal, de juiste catering en de ervaren medewerkers die u nodig heeft!
De locatie wordt omgetoverd tot een openluchtrestaurant met tal van ludieke keukens op wielen. Enthousiaste koks bereiden 2 tot 3 dagen lang allerlei gerechten vanuit hun foodtruck.
Welkom bij FrietFun - Catering Depoorter! U zoekt een mobiele frituur/snackwagen of een professionele eetstand om uw feest of evenement origineel en lekker te maken?
Men kan feesten organiseren voor vele gelegenheden: jubilea, communies, huwelijken, zomerfeesten, vakantie of gewoon zomaar. Er bestaan ook verschillende soorten: familiefeesten, Bedrijfsfeesten of feesten voor vrienden.
U plant een huwelijksfeest, weddingparty, communiefeest, babyborrel, bedrijfshappening of ontbijt? Feestzaal Ten Dauwe, gelegen op de grens van Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen is de ideale locatie voor allerlei evenementen. Ook voor discrete rouwmaalt
Welkom bij Happy Friet, uw frituur aan huis!Mobiele Frituur Heeft u iets te vieren? Bij ons kan u terecht voor uw receptie, opendeurdag, buurtfeest, verjaardag, babyborrel en fuiven. Geniet van de heerlijke frietjes en snacks uit onze mobiele frituur.
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat