Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
De enige echte Frietbus. Voor een knapperige friet en een hartige snack kan u ons steeds vragen op uw feest of event. U wenst uw feestelijke gelegenheid met een originele catering, dan kunt u steeds bij ons terecht.
Verras uw gasten, personeel of klanten met vers gebakken frites en heerlijke snacks. Wij zijn gespecialiseerd in het bakken van frites en snacks op iedere locatie, niet alleen in Brabant maar ook in heel Nederland en België. Onze moderne frietwagens ziet
Veel mensen denken bij het woord hamburgerkraam aan zon vuil kot dat op de voetbal staat. Een oude grijze man met een sigaret in de mond en een oude dame die broodjes aan het opensnijden is. Een hamburgerkraam openen is niet voor iedereen weggelegd, doch
In 2008 zijn wij gestart met ons eigen bedrijf Snacks & More de mobiele frituur op locatie. Met onze snackwagen komen wij op locatie alwaar ter plekke overheerlijke friet en snacks worden gebakken en uitgeserveerd.
Kakelverse frieten in een puntzakske, een heerlijk geurende frikandel speciaal of een patatje zuurvlees? U vraagt en de Smulpijp bakt! Bij elk feest in uw eigen achtertuin, bij braderieën of evenementen op het plein: u belt en de Smulpijp komt!
De Foodcar beschikt over een heel arsenaal aan mobiele wagenszoals een mobiel frietkraam, een ijswagen, een pastawagen, een steakwagen en veel meer!
Event Service verzorgt uw evenement met de beste kwaliteit van Jumbo Mosselen, rechtstreeks geleverd van de groothandel.
Wilt u dat uw gasten niets tekort komen op uw bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag? Dan is onze frietformule 3 helemaal uw ding!
Markt, evenement of (food)festival? Onze eenvoudige vorm van catering is geschikt voor allerlei events. Van een groots dancefestival tot een knusse braderie. Onze opvallende churros eetkraam/foodtruck kleedt daarnaast het evenement gezellig aan. It’s all
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat