Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Op zoek naar een originele en toffe manier om de catering te verzorgen tijdens een feest of evenement? Huur dan een foodtruck! Met onze retro trailer zijn de mogelijkheden eindeloos. Of het nou gaat om een bedrijfslunch met heerlijke hotdogs, het verzorge
Voor al uw feestjes & events bent u bij ons aan het juiste adres: Verjaardagen, privé en bedrijfsfeesten, babyborrel, communie, lentefeest, huwelijk, jubileum
Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Waarom dan niet eens uitpakken met een speciale verrassing voor uw gasten? Zo kunt u bij Den Eetwagon een mobiele frituur huren in regio Kempen.
U bent op zoek naar een mobiele en professioneel ingerichte eetstand, dan bent u bij ons aan het juiste adres voor een zakje friet, lekkere snack en een fris drankje
Blij dat u ons gevonden heeft op het internet. Filip en Hilde begonnen op de kerstmarkt van Sint-Niklaas enkele jaren geleden op aanvraag van enkele vrienden. De SPITBURGER die je voordien enkel kon eten op de Gentse- en Lokerse feesten nu ook op de kers
De Foodcar beschikt over een heel arsenaal aan mobiele wagenszoals een mobiel frietkraam, een ijswagen, een pastawagen, een steakwagen en veel meer!
Wil je graag originele catering voor je feestje of evenement? Dan moet je beslist De Friet “Otto” inhuren. Deze mobiele frituur komt bij je langs met verse frietjes, lekkere snacks en huisbereide gerechten.
Huur onze frietwagen voor feesten en partijen, privé of zakelijk, zoals communies, verjaardagen, straatfeesten, jubileum, open deurdagen e.d. Laat ons uw gasten verrassen met onze heerlijke frieten en snacks.
Een nieuwe trend is opkomend in België en omstreken en dat kan Pasado-Catering Services enkel en alleen aanmoedigen. Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. De foodtrucks van Pasado zorge
Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ