Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Wij voorzien heerlijke warme en koude snacks om uw communiefeest, verjaardag, opendeurdag, fuif, party of event tot een succes te maken!
Terwijl u als gastheer of gastvrouw ten volle meegeniet van uw eigen feest, doen wij al het werk. U hoeft niet op te dienen of af te wassen achteraf.
EDMA-GORA is sinds 1990 gevestigd aan de Heilig Hartlaan 32 in Tessenderlo. Een goed persoonlijk contact met de klanten vindt men er erg belangrijk. Samen met de medewerkers doen de zaakvoerders hun uiterste best voor die klanten. EDMA-GORA beschikt over
Wij voorzien uw publiek van koude schotels, hamburgers, slaatjes, pasta, ijs en meer. Of u nu een koude of warme snack wilt: Jelisnack is meer dan een zoveelste hamburgerkraam.
Huur onze frietwagen voor feesten en partijen, privé of zakelijk, zoals communies, verjaardagen, straatfeesten, jubileum, open deurdagen e.d. Laat ons uw gasten verrassen met onze heerlijke frieten en snacks.
Kakelverse frieten in een puntzakske, een heerlijk geurende frikandel speciaal of een patatje zuurvlees? U vraagt en de Smulpijp bakt! Bij elk feest in uw eigen achtertuin, bij braderieën of evenementen op het plein: u belt en de Smulpijp komt!
Door een beroep op ons te doen zal u uw feest zonder zorgen kunnen voorbereiden. Wij zijn niet alleen een goede oplossing voor festivals, braderijen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Ook voor feestjes met familie en vrienden zal u snel overtuigd zij
Het verhaal begint in december 1967 met Pierre De Bisschop en Iréne Linthout. De eerste frieten werden gebakken in een tweedehands kraampje langs de Hallebaan in Meerbeke. Veertig jaar later staan zoon Geert en zijn echtgenote Kristel aan de frietketel. D
Organiseert u binnenkort een verjaardagsfeest, babyborrel of bedrijfsfeest? Waarom dan niet eens uitpakken met een speciale verrassing voor uw gasten? Zo kunt u bij Den Eetwagon een mobiele frituur huren in regio Kempen.
Sinds 1993 tracht ik de beste frietjes van Limburg en omstreken te bakken. Ik werk met dagverse produkten en mijn broodjes worden nog steeds elke dag ovenvers aangeleverd door een ambachtelijke bakker. Ondertussen zijn mijn eigen bereidingen een waar succ