Eel catering service door een traiteur dat is feesten zonder zorgen, hier alvast een traiteur feest verzorger
Door een beroep op ons te doen zal u uw feest zonder zorgen kunnen voorbereiden. Wij zijn niet alleen een goede oplossing voor festivals, braderijen, bedrijfsfeesten en andere evenementen. Ook voor feestjes met familie en vrienden zal u snel overtuigd zij
Cateringservice van Dijk heeft verschillende snackwagens in het verhuur programma. Wij hebben patatwagens van 4 en 5 meter, voorzien van 2, 3, 4 of zelfs 6 pannen. Enkele hebben een vitrine en zijn ook geschikt als viswagen of oliebollenwagen. De wagens
Als er verse frietjes zijn van het frietkraam dan is het feest. Zeker als we ons frietkramen voorrijden en uw gasten in een oogwenk zo een sympathieke tipzak en een kleurrijk vorkje in de hand krijgen. Bij de frietjes serveren we lekkere snacks en smeuïge
Voertuig uitgerust met een installatie voor het koken en/of de bereiding en verkoop van voedsel en dranken. De nieuwe generatie foodtrucks biedt originele en kwaliteitsvolle gastronomie in de stad.
friet·kra·men
Met Kafé Kasserol willen wij mensen van alle culturen samenbrengen. Tijdens uw culinaire wandeling geniet u van heerlijke gerechten, muzikale omkadering en optredens van tal van folkloristische groepen uit Lier. De Lierse Keersters en de Gezellen van ‘t G
Voor uw privé-, tuin-, verjaardag-, huwelijk- of communiefeestje beschikken wij over verschillende mobiele frituren.
U hebt een bijzondere gebeurtenis te vieren en gaat er een mooi feest rond bouwen? Uw bedrijf organiseert een evenement, dat echt indruk moet achterlaten bij uw klanten en medewerkers? Er staat een opendeurdag op school gepland? Samen met vrienden zet u e
Jouw feestje, onze spullen. EEN WAGENTJE VOL MET JE EIGEN MAGIE Altijd al een keer op een festival willen staan met je eigen product? Dat kán, met onze fantastische foodtruck! Deze vintage truck is uitgerust met een spiksplinternieuwe, professionele keu
Afhankelijk van het type evenement of feest brengt de eigenaar van een foodtruck kosten in rekening. Soms worden berekeningen gemaakt op het aantal gasten en het aantal servings dat daarop is afgestemd. In andere gevallen is het mogelijk om als organisat